Російські демократи заслуговують на підтримку - канадський депутат

Російські демократи заслуговують на підтримку - канадський депутат

Укрінформ
Для підтримки України Канаді слід не лише допомогти Києву зброєю, але й сприяти нечисельним російським демократам.

Таку думку висловив депутат федерального парламенту Канади від правлячої Ліберальної партії Борис Вжисневський, передає кореспондент Укрінформу.

«Нам слід не лише допомогти Україні у цьому військовому конфлікті та протистояти інформаційній війні в Європі, але й підтримати те, що залишилося від демократії всередині Росії», - сказав Вжисневський.

На його переконання, знайшовши ефективний спосіб боротьби із російською пропагандою та підтримавши справжніх демократів у країні, ситуацію в Росію вдасться змінити на краще.

«Якщо ми зможемо знайти спосіб протидії пропаганді російського телебачення, яка пропонує суміш неоімперіалізму та гіпершовінізму, та підтримати рештки демократії в Росії, з часом ситуацію вдасться змінити», - зазначив депутат.

Він додав, що це ставить Захід перед величезним викликом та порівняв високий рейтинг Путіна із підтримкою Гітлера.

«Іноді люди на Заході нарікають, що змінити політику Росії неможливо через високий рейтинг Путіна. Що ж, у 1930-их один із лідерів Німеччини мав таку саму підтримку», - наголосив Вжисневський, додавши при цьому, що далеко не всі канадські політики розуміють, «що стоїть на кону».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-