Канадським депутатам показали наслідки російської агресії в Україні

Канадським депутатам показали наслідки російської агресії в Україні

Укрінформ
У столиці Канади презентували докази російської агресії в Україні та показали наслідки вторгнення РФ.

Як передає кореспондент Укрінформу, організаторами заходу виступила громадська організація «Канадці за демократію в Росії» у співпраці із Конгресом українців Канади.

На презентацію, що відбулася у сусідньому із парламентом Канади приміщенні, завітало багато законодавців. Серед присутніх була і міністр міжнародної торгівлі Канади Христя Фріланд.

За словами депутата від правлячої Ліберальної партії та голови парламентського комітету із питань громадянства та імміграції Бориса Вжисневського, подібні заходи важливі, оскільки дозволяють боротися із російською пропагандою та допомагають викривати злочини РФ.

Його підтримав і тіньовий міністр оборони Джеймс Безан, який зазначив, що Росія продовжує порушувати Мінські угоди та інші взяті на себе зобов’язання, незважаючи на свої запевняння у протилежному. «Підтримані міжнародними партнерами мінські угоди порушуються Росією кожного дня і про це слід постійно нагадувати. Українців продовжують вбивати та ранити», - сказав Безан.

Загалом на заході були присутніми кілька десятків політиків, урядовців, дипломатів та громадських діячів Канади. У вівторок презентацію в Оттаві проведуть іще раз, але для широкої аудиторії.

Презентація також доступна за посиланням thewarinukraine.info.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-