Британія збільшує кількість озброєних поліцейських на вулицях

Британія збільшує кількість озброєних поліцейських на вулицях

Укрінформ
Велика Британія збільшить кількість озброєних офіцерів поліції на дві тисячі осіб для захисту жителів країни від можливої терористичної загрози.

Про це інформує The Sunday Times.

"Більше 2 тисяч додаткових озброєних поліцейських наймуть для захисту британських вулиць після того, як виявилося, що терорист "ІД", якого пов’язують з терактами в Брюсселі та Парижі, зробив знімки нового торгового комплексу у Бірмінгемі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що одна тисяча поліцейських патрулюватиме вулиці великих британських міст, а ще тисячу зможуть в будь-який момент перекинути з охорони ядерних об’єктів країни в необхідні місця "у випадку кількісних терористичних атак".

Наразі кількість озброєних поліцейських у Британії становить близько шести тисяч осіб, тому зазначені додаткові дві тисячі поліцейських є значним збільшенням за британськими мірками, зазначає видання.

Як повідомляв Укрінформ, Бірмінгем міг стати наступною ціллю ісламістів для проведення терактів після того, як у телефоні організатора паризьких терактів Абдельхаміда Абауда знайшли фотографії місць цього англійського міста.

Фото: 112.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-