Справа Савченко: Москва хвалить «незалежний» суд, що витримав «безпрецедентний тиск»

Справа Савченко: Москва хвалить «незалежний» суд, що витримав «безпрецедентний тиск»

Укрінформ
Прокурори задоволені вироком Надії Савченко, незважаючи на те, що вони просили 23 роки колонії, а суд "пом'якшив" покарання до 22.

«Генеральна прокуратура задоволена  вироком у кримінальній справі відносно громадянки України Надії Савченко, що відбувся сьогодні, особливо з урахуванням тяжкості вчинених нею діянь», - цитує офіційного представника Генпрокуратури Олександра Курінного Інтерфакс.

Сайт Слідчого комітету РФ наводить слова офіційного представника Слідкому Володимира Маркіна: «Кримінальна справа Надії Савченко, звичайно ж, виділяється на тлі інших справ, але причина тому – зовсім не громадянство обвинуваченої, а насамперед безпрецедентний тиск на слідство, причому не лише офіційних осіб України та їхніх кураторів, але і засобів масової інформації і доморощених адвокатів». На думку Маркіна, всі доводи захисту української льотчиці – некомпетентні думки і підтасовка фактів, в той час як звинувачення «надало суду сукупність неспростовних доказів».

Як відомо, сьогодні Донецький суд Ростовської області РФ виніс вирок українці Надії Савченко: 22 роки позбавлення волі c відбуванням у виправній колонії загального режиму, а також штраф у розмірі 30 тисяч рублів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-