Адміністрація Асада прокоментувала виведення військ РФ

Адміністрація Асада прокоментувала виведення військ РФ

Укрінформ
Адміністрація президента Сирії Башара Асада розповсюдила заяву, в якій заперечується можливий зв'язок рішення Росії про виведення військ і суперечності між Москвою і Дамаском.

Про це пише Reuters.

«Все сталося в повній координації між російською і сирійської сторонами, і є кроком, який був ретельно вивчений впродовж деякого часу. Цей крок був узгоджений з сирійським керівництвом», - зазначили в адміністрації, додавши, що до них надійшло багато запитань з приводу заяви Москви, а в деяких повідомленнях були озвучені припущення про те, що "те, що сталося, відображає суперечності між Росією і Сирією, які призвели до рішення про виведення основної частини російських військ".

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що президент РФ Володимир Путін наказав з вівторка, 15 березня, почати виведення основної частини російської військової угруповання з Сирії.

Авіація РФ почала бомбардування в Сирії 30 вересня. До складу авіаційної групи входять понад 50 літаків і вертольотів, включаючи Су-24М, Су-25 і Су-34. Росію неодноразово звинувачували в боротьбі не проти терористів ІДІЛ, як було заявлено, а проти сирійської опозиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-