Лесін помер від травми голови - судмедексперти

Лесін помер від травми голови - судмедексперти

Укрінформ
Колишній глава "Газпром медіа" Михайло Лесін помер в результаті отриманих травм, а не серцевого нападу, як повідомляли російські ЗМІ.

Такого висновку в ході розслідування зробили в департаменті судмедекспертизи округу Колумбія, повідомляє The Washington Post.

«Колишній помічник президента Росії Володимира Путіна, який був знайдений мертвим у готельному номері Dupont Circle в листопаді, помер від тупої травми голови», - повідомляє джерело.

Судмедексперти не дійшли висновку, чи були травми отримані в результаті злочину, нещасного випадку або інших дій.

«59-річний Михайло Лесін також отримав травми шиї, тулуба та верхніх і нижніх кінцівок», - йдеться у заяві судмедекспертів.

Як відомо, Лесін, якого вважали «батьком» роспропаганди, очолював "Газпром медіа холдинг", до складу якого входять телекомпанії НТВ, ТНТ, супутникова телекомпанія "НТВ-Плюс", радіостанції "Ехо Москви", "Cіті-FM", Relax-FM та видавництво "Сім днів", з 1 жовтня 2013 по 12 січня 2015 року. За його керівництва холдинг придбав основні активи компанії «ПрофМедіа», в тому числі телеканали ТВ-3 та «2х2», а також кінокомпанію «Централ Партнершип». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-