Клінтон також закликала Росію негайно звільнити Савченко

Клінтон також закликала Росію негайно звільнити Савченко

Укрінформ
Кандидат у президенти США Гілларі Клінтон вважає, що Росія повинна звільнити українську льотчицю та нардепа Надію Савченко.

Її заклик поширило Посольство України в США у Facebook.

"Росія має відкинути всі звинувачення та негайно її (Савченко - ред.) звільнити. Вона також повинна виконати всі зобов’язання відповідно до Мінських домовленостей задля припинення конфлікту у Східній Україні, через який загинули тисячі людей, а більше півтора мільйона були вимушено переселені", - заявила кандидат у президенти США.

У заяві Клінтон наголошує, що вона долучається до голосів, що лунають по всьому світу, закликаючи негайно звільнити українського політика та офіцера ВПС України із нелегального ув’язнення у Росії. Вона також підкреслює, що Надія була захоплена проросійськими бойовиками у Східній Україні, нелегально перевезена у Росію та утримувалась там на основі сфабрикованих звинувачень.

"Я підтримую Надію і український народ, так само як я завжди виступала за дотримання прав жінок та прав усіх людей, які страждають від несправедливості по всьому світу", - наголосила політик.

Як раніше писало агентство, Президент України Петро Порошенко готовий обміняти Надію Савченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-