У Пентагоні створять новий орган для просування інновацій

У Пентагоні створять новий орган для просування інновацій

Укрінформ
Міністр оборони США Ештон Картер оголосив у середу про плани створення Консультативної ради оборонних інновацій, яка займеться просуванням в оборонному відомстві США останніх технологій та розробок.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Пентагону, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в США.

"Консультативна рада оборонних інновацій надаватиме рекомендації щодо кращих і новітніх практик у сфері інновацій, які міністерство може змоделювати", - зазначається в документі.

Заплановано, що склад нового органу налічуватиме 12 осіб, "які успішно очолювали великі приватні та громадські організації, а також відзначилися у винаході та впровадженні нових технологічних концепцій".

Мандат ради передбачає проведення незалежних консультацій з керівниками Пентагону щодо "інноваційних та адаптивних засобів" для виявлення швидких рішень проблемних питань, з якими стикається оборонне відомство США.

Консультативна рада також звертатиме увагу на напрями взаємодії з компаніями Силіконової долини. Зокрема, йдеться про швидку розробку прототипів, створення інтерактивних продуктів, комплексного аналізу даних бізнес-рішень, використання мобільних додатків, організацію інформаційного обміну.

"Рада не братиме участі в обговоренні військових дій або стратегії", - уточнили в Пентагоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-