ІДІЛ опублікувала ролик з учасниками атак у Парижі - The Guardian

ІДІЛ опублікувала ролик з учасниками атак у Парижі - The Guardian

Відео
Укрінформ
Терористичне угрупування «Ісламська держава» опублікувало відеоролик з учасниками атак в Парижі, а також, ймовірно, погрозами на адресу Великої Британії.

Про це повідомляє The Guardian.

«Стверджується, що на відео, опублікованому терористичним угрупованням «Ісламська держава» в неділю, показано дев’ятьох терористів на території Іраку та Сирії, причетних до подій в Парижі», - йдеться в повідомленні.

Це може означати, що особи, причетні до атак у Парижі, координувалися не лише «Ісламською державою», але й групою бойовиків з опорних пунктів у Сирії та Іраку.

Як зазначається, відеоролик був знятий на околицях сирійського міста Ракка до здійснення атак на французьку столицю. У ньому фігурують громадяни Іраку, Франції та Бельгії, які говорять арабською та французькою мовами, та здійснюють групові страти здогадно мирних жителів. Серед них ідентифіковані учасники теракту в Парижі Біляль Хадфі, Абдельхамід Абдауд та Самі Амімур, які пізніше були ліквідовані французькими силовиками.

Також повідомляється, що наприкінці 17-хвилинного відеоролика терористи нібито погрожують атаками на Велику Британію, показуючи прицільно головні туристичні місця в Лондоні, а також британського прем’єра Девіда Кемерона та спікера палати громад Джона Беркова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-