Міжнародна коаліція посилить боротьбу проти ІДІЛ

Міжнародна коаліція посилить боротьбу проти ІДІЛ

Укрінформ
Міністри оборони ключових держав коаліції (Франції США, Австралії, Великої Британії, Німеччини, Нідерландів та Італії) домовилися посилити координацію дії у боротьбі з ІДІЛ.

Про це йшлося на зустрічі глав силових відомств у Парижі, повідомила в інтерв'ю міністр оборони Австралії Маріс Пейн.

«Це була дуже важлива зустріч семи основних учасників антитерористичної коаліції, які ведуть боротьбу в Іраку та Сирії, проведена за ініціативи міністрів оборони Франції та США... Ми дуже прискіпливо обговорили нашу військову стратегію в Іраку та Сирії щоб переконатися, що робимо все для того, щоб покращити координацію та співпрацю в межах цієї стратегії», - повідомила Пейн.

За її словами продовження згаданої дискусії відбудеться під час зустрічі міністрів оборони країн НАТО наприкінці лютого.

«Це перша зустріч групи з числа міністрів оборони, які представляють країни-члени коаліції.... Це важлива ініціатива, що доводить світові і нашим громадянам, що військова стратегія, якої ми дотримуємося, спрямована на викорінення і знищення діяльності «ІД» в Іраку та Сирії»,- наголосила міністр.

За словами Маріс Пейн, окрім військової стратегії учасники зустрічі обговорили також протидію «ІД» у соцмережах та можливість збільшення вкладів у боротьбу з «ІД».

Як повідомлялося, вчора багатонаціональна військова коаліція, що проводить операцію "Inherent Resolve" в Сирії та Іраку з ліквідації осередків "Ісламської держави" на території цих країн, впродовж минулої доби провела 24 авіаудари по позиціях терористів.   

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-