Коаліція нанесла 24 удари по ІДІЛ

Коаліція нанесла 24 удари по ІДІЛ

Укрінформ
Багатонаціональна військова коаліція, яка проводить операцію "Inherent Resolve" в Сирії та Іраку з ліквідації осередків "Ісламської держави" на території цих країн, впродовж минулої доби провела 24 авіаудари по позиціях терористів.

Про це йдеться в інформації Пентагону у вівторок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Штурмова та винищувальна авіація нанесла три удари (по позиціях ІДІЛ – ред.) в Сирії", - зазначається в повідомленні.

При цьому вказується про ураження двох тактичних підрозділів "Ісламської держави" в районі міста Айн-Іса та знищення вогневої позиції терористів поруч з містом Хасаке.

"Силами штурмової, винищувальної авіації та БПЛА нанесено 21 удар (по терористах – ред.) на території Іраку", - зауважили в Пентагоні, додавши, що це відбувалось у взаємодії та за підтримки іракського уряду. Зокрема, удари наносились у районах населених пунктів Хувайджа, Кісік, Мосул, Кайяра, Рамаді, Синджар. Як зазначається у зведені, були знищені або уражені штабні будівлі терористів, тактичні підрозділи, бункери, тунелі, вогневі позиції, автомобільна та спеціальна техніка та інфраструктура осередків ІДІЛ.

Знищення цілей "Ісламської держави" у Сирії та Іраку продовжує обмежувати її здатність планувати та проводити терористичні операції, підкреслили в оборонному відомстві США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-