У доповіді про вбивство Литвиненка фігурує Путін - The Times

У доповіді про вбивство Литвиненка фігурує Путін - The Times

Укрінформ
У матеріалах про вбивство колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка згадується ім'я президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє The Times, посилаючись на власні джерела.

"Ступінь його (президента Путіна, - ред.) ймовірної причетності до одного з найбільш спірних і дипломатично руйнівних вбивств на британській землі залишається неясною, але одне згадування його імені (у висновках розслідування - ред.) буде збільшувати напруження між Москвою і Лондоном", - пише The Times

Як уточнює The Guardian, доповідь буде опубліковано у четвер, 21 січня. Прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон з ним вже ознайомився. Копію також отримала вдова Литвиненка - ще вранці 20 січня.

Напередодні прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що британська доповідь про обставини смерті Литвиненка не представляє інтересу для Росії.

Нагадаємо, Олександр Литвиненко виїхав з РФ у Велику Британію у 2000 році, у листопаді 2006 року він помер. Самопочуття колишнього офіцера ФСБ стало погіршуватися після того, як він разом зі своїми колишніми колегами Дмитром Ковтуном і Андрієм Луговим пив чай в лондонському готелі Millennium.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-