Вбивство Нємцова

Вбивство Нємцова "шиють" покійникові

Укрінформ
Обвинувачений у справі про вбивство Бориса Нємцова Анзор Губашев  зробив чергову заяву - п'ятьох фігурантів розслідування "підставив" Беслан Шаванов, який нібито таємно сам застрелив політика, а потім наклав на себе руки.

Адвокат доньки убитого Бориса Нємцова Вадим Прохоров вважає, що чергова висловлена Губашевим версія ніяк не вплине на хід слідства, повідомляє Комерсант.

"Переписувати всі 40 з гаком томів кримінальної справи на завершальній стадії розслідування ніхто не стане, - сказав Прохоров.- А те, що Губашев визнав факт своєї присутності на місці злочину, на мій погляд, стане аргументом на користь звинувачення на судовому процесі", - підкреслюється у повідомленні.

Проте представники звинувачених обіцяють довести нову версію.

Зазначимо, що за час розслідування Анзор Губашев міняє свої свідчення вже втретє. Навесні минулого року, відразу після затримання, він повідомив слідству, що задумав, спланував і реалізував вбивство політика разом зі своїми приятелями Дадаєвим і Шавановим. Стріляв же в Нємцова, згідно з першою версією Губашева, Заур Дадаєв.

Як відомо, на початку січня головні звинувачені у справі про вбивство Бориса Нємцова - Заур Дадаєв і Анзор Губашев - заявили на допитах, що до 27 лютого двічі намагалися вбити політика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-