Прокуратура РФ візьметься за фонд Навального

Прокуратура РФ візьметься за фонд Навального

Укрінформ
Генеральна прокуратура Росії включила Фонд боротьби з корупцією (ФБК) опозиціонера Олексія Навального до реєстру організацій, де у 2016 році будуть проведені перевірки.

Про це 12 січня повідомили у прес-службі російської Генпрокуратури.

«Слідчі Генпрокуратури планують перевірити відповідність діяльності організації цілям, передбаченим її установчими документами і законодавству Росії. Перевірку проводитимуть у серпні 2016 року упродовж 20 робочих днів», - йдеться у повідомленні.

Сам Навальний вже заявив, що попри це ФБК не зупиниться.

«На сайті генпрокуратури ФБК вже видно як внесений до реєстру перевірок. Нам не звикати. Сьогодні ось і Пресненський суд відхилив наш позов до Чайки вже втретє. Всього вже з десяток відмов. Ми теж «послаблювати хватку» не плануємо», – написав він на своєму сайті.

Нагадаємо: Фонд боротьби з корупцією 1 грудня опублікував розслідування, автори якого звинувачують членів сім’ї генпрокурора РФ Юрія Чайки й низку чільних працівників прокуратури в корупції і побудові бізнесу «на здирництві, «відкатах» і рейдерстві», а також у зв’язках зі злочинними угрупованнями. Чайка всі звинувачення відкидає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-