Під Парижем таємно поховали терориста-смертника - ЗМІ

Під Парижем таємно поховали терориста-смертника - ЗМІ

Укрінформ
Французькі ЗМІ повідомляють, що минулого тижня був таємно похований перший з терористів нападників на концертну залу «Батаклан» 28-річний Самі Амімур.

Церемонія відбулася на цвинтарі столичного передмістя Ла-Курнев непомітно після його закриття для відвідування, пише французьке видання Journal du dimanche, посилаючись на свої джерела в комунальних службах.

«28-річного Самі Амімура, який був одним із терористів-смертників, які вчинили напад на «Батаклан» 13 листопада, першим серед інших камікадзе таємно поховали у четвер, 24 грудня та комунальному цвинтарі в Ла-Курнев», - пише ЗМІ.

За даними джерела, на церемонії були присутні лише батьки терориста, який народився і виріс в Дрансі, одному з районів паризького передмістя Сен-Дені. «Він був похований о 17:00, його батьки вжили максимальних запобіжних заходів, щоб належність могили не можна було визначити. Це дасть змогу уникнути актів вандалізму та паломництва», - зазначив співрозмовник видання.

Згідно з чинним законодавством Франції, небіжчик має право бути похованим у місті, де проживають або проживали його батьки, або де родина має інші поховання.

Раніше повідомлялося, що Самі Амімур, перш ніж приєднатися до радикальних ісламістських течій, працював звичайним водієм муніципального автобуса.

Нагадаємо, що французькі правоохоронці встановили особи чотирьох терористів-смертників, що атакували Париж. Зокрема, це Брахім (Ібрагім) Абдеслам (31 рік), Білал Хадфі (20), Самі Амімур (28) і Омар Ісмаїл Мостефа (29 років).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-