Постраждала в паризькому теракті співачка вийшла з коми

Постраждала в паризькому теракті співачка вийшла з коми

Укрінформ
Співачка Лаура Круа (Laura Croix), яка отримала шість кульових поранень під час атаки терористів у паризькому концертному залі "Батаклан", прийшла в себе після тривалої коми.

Про це повідомляє Sunday Times.

"Перше її запитання було про те, що трапилося. Її зараз мучать кошмари. Вона знала, що загинуло багато людей. Вона ставить дуже багато питань", — повідомив виданню старший брат Лаури Себастьян Круа.

За інформацією видання, паризька співачка перенесла 10 операцій, у тому числі з вилучення кулі, яка увійшла поруч із серцем.

Нагадаємо, увечері 13 листопада три скоординовані групи терористів здійснили серію нападів у Парижі і його найближчому передмісті Сен-Дені. Троє джихадистів підірвали "пояси шахідів" біля стадіону "Стад де Франс", де проходив футбольний матч між збірними Франції та Німеччини. Інша група (імовірно, з чотирьох осіб, одна з яких у розшуку) атакувала кафе і ресторани на північному сході Парижа. Ще троє захопили заручників у концертному залі "Батаклан". Загалом жертвами терактів стали 130 осіб, понад 350 були поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-