США зберуть в ООН саміт з проблем глобальної кризи біженців

США зберуть в ООН саміт з проблем глобальної кризи біженців

Укрінформ
Уряд Сполучених Штатів має намір зібрати в 2016 році саміт вищого рівня в рамках проведення наступної сесії Генеральної асамблеї ООН, для обговорення шляхів подолання проблем глобальної кризи біженців.

Про це зазначила в понеділок після зустрічей в РБ ООН постійний представник США при Організації Саманта Пауер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент Обама під час зустрічей високого рівня наступної Генасамблеї ООН планує організувати саміт з питань глобальної кризи біженців", - поінформувала вона.

За словами Пауер, "нинішній рік показав із наболілою ясністю, що ті системи, які ми маємо зараз, ті підходи та фінансування є неадекватними для вирішення проблеми",

Американський представник зазначила, що на саміті планується обговорити, зокрема, проблеми розселення біженців, роботи освітніх програм та забезпечення працевлаштування.

"Саміт стане частиною зусиль з боку Сполучених Штатів та їхніх міжнародних партнерів на виконання нових зобов'язань в межах викликів які стоять перед ООН", - зауважила американський дипломат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-