В Росії обстріляли й підпалили офіс «Платона»

В Росії обстріляли й підпалили офіс «Платона»

Укрінформ
У російському місті Оренбург вчинено напад на регіональний офіс «Платона» - системи збору плати за проїзд великовантажних автомобілів Росії федеральними трасами.

Про це повідомляє держтелерадіокомпанія «Оренбург».

«Оренбурзький офіс платіжної системи «Платон» обстріляли і спробували підпалити його вхідні двері. Таке повідомлення надійшло сьогодні вранці до чергової частини поліції Оренбурга. Відомо, що зловмисники скористалися пневматичною зброєю, а паліям завадила охорона організації», - йдеться в повідомленні.

Оренбурзький офіс був атакований у середу о п'ятій годині ранку. А в листопаді від подібного нападу постраждав офіс компанії у Тольятті: невідомі підпалили його вночі.

Система «Платон» (плата за тонни) призначена для збору плати за проїзд великовантажних автомобілів федеральними трасами, яка введена в РФ з 15 листопада. Оператором «Платона» є товариство з обмеженою відповідальністю «РТ-Інвест Транспортні Системи», співвласником якого є Ігор Ротенберг, син мільярдера Аркадія Ротенберга - друга президента Володимира Путіна. Водії-далекобійники продовжують масові акції протесту проти введення плати за проїзд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-