У РФ далекобійники вже палять шини

У РФ далекобійники вже палять шини

Укрінформ
Одразу в кількох регіонах Росії водії-далекобійники вийшли на нові акції протесту

Вони вимагають скасувати плату за проїзд великовантажних автомобілів по федеральних трасах, яку ввели у листопаді, повідомляє "Эхо Москвы".

Кілька сотень фур зупинили рух у Санкт-Петербурзі. Їхні водії проводять чергову акцію «Равлик». На цей раз вони зібралися на Софійській вулиці обговорити план дій. Звідси машини рушили до Московського шосе, щоб зробити коло і повернутися на точку старту.

Їдуть вантажівки зі швидкістю близько 10 кілометрів на годину, створюючи затори. Поліцейські вибірково зупиняють вантажівки, але після перевірки документів водіїв відпускають. На Московському шосе при цьому триває ще один страйк – його учасники взагалі не рухаються. Вони припаркували свої автомобілі вздовж узбіччя. У Ленінградській області далекобійники палять покришки.

Акції протесту, аналогічні петербурзькому «Равлику», проходять сьогодні також у Челябінській і Самарській областях. Протестують і в Єкатеринбурзі. Там, за даними порталу Ura.ru правоохоронці вже почали затримувати водіїв, які перекрили Тюменський тракт. Спробували затримати одного з далекобійників також у Липецьку. У цьому місті учасники страйки пішли на поступки поліції і звільнили проїжджу частину.

Масові акції протесту водіїв вантажівок тривають по всій Росії вже майже два тижні.

Фото: ugrapro.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-