Загиблих у нічній пожежі в Бухаресті - вже 58

Загиблих у нічній пожежі в Бухаресті - вже 58

Укрінформ
У п'ятницю в одній з клінік Німеччини померла 28-річна Андрія Штефан, яка постраждала у результаті пожежі в одному з нічних клубів румунської столиці.

Таким чином, за минулий після нічної трагедії час кількість жертв пожежі сягнула 58 осіб (під час самої пожежі, 31 жовтня, загинули 27 людей), повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Нагадаємо, в ніч на 31 жовтня, в одному з нічних клубів Бухареста під час концерту спалахнула пожежа, у результаті 58 осіб загинули, близько 50 наразі залишаються в лікарнях. Стан 10 із них оцінюється як критичний.

На прохання румунської влади 35 потерпілих вивезли на лікування й обстеження у клініки Австрії, Франції, Великої Британії, Бельгії та Ізраїлю. Вісім із них там померли.

За фактом пожежі генпрокуратура Румунії порушила кримінальну справу. Терміном на 30 днів затримали господарів клубу, одного з керівників Бухарестської мерії Крістіана Пієдоне, який звинувачується у корупції й підробці документів при видачі клубу ліцензії на діяльність, а також двох працівників Інспекторату із надзвичайних ситуацій. Керівники фірми, що надали піротехнічні матеріали для концерту, знаходяться під домашнім арештом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-