У Львові в поліцейську дільницю кинули

У Львові в поліцейську дільницю кинули "коктейль Молотова"

Укрінформ
Опорний пункт Національної поліції у Львові минулої ночі підпалили зловмисники, які закинули в приміщення пляшку з запалювальною сумішшю.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі обласного управління Національної поліції.

"О 03.40 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від львів’янина про те, що на вулиці Айвазовського (Франківський район Львова) виникла пожежа в приміщенні дільничного опорного пункту" ,- зазначила речниця Світлана Добровольська.

За її словами, пожежні оперативно ліквідували займання, постраждалих немає. Внаслідок горіння частково пошкоджено підлогу, вкрились кіптявою стіни та меблі.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Правоохоронці проводять комплекс слідчо-оперативних заходів з метою встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

Нагадаємо, що в липні цього року в обласному центрі біля двох опорних пунктів правоохоронців було скоєно теракти – на вибухових пристроях підірвались двоє працівників міліції. Дільничному інспектору Надії Андрухів вибухом відірвало ногу, пошкодило внутрішні органи. Жінку врятували ізраїльські медики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-