Volkswagen вже роздає клієнтам у США ваучери на $1000

Volkswagen вже роздає клієнтам у США ваучери на $1000

Укрінформ
Німецький концерн Volkswagen, що проштрафився перед мільйонами покупців та контролюючими органами через маніпуляції з двигунами, усіма силами намагається компенсувати завданий збиток. 

Про ініціативи компанії на американському ринку повідомляє Spiegel.

«В якості відшкодування збитку у зв'язку із скандалом через вихлопні гази Volkswagen запропонував постраждалим клієнтам у США торгові ваучери на суму в 1000 дол.», - йдеться у статті.

Близько 120 тис. американців отримали від Volkswagen торгові ваучери, які складаються з однієї карти Visa з передоплаченим кредитом на суму 500 дол., 500-доларового подарункового сертифікату на ремонт у майстерні VW і ваучер на безкоштовну техдопомогу у разі поломки на дорозі на термін 3 роки. При цьому керівництво концерну запевняє, що участь у програмі не означає, що клієнти зобов'язані відмовитися від пред'явлення їхніх законних претензій у суді.

Міністр юстиції ФРН Хайко Маас вже зажадав, щоб постраждалі від махінацій виробника німецькі споживачі отримали таку ж допомогу і «жести доброї волі», як у США. У концерні заявили у відповідь, що «для кожного ринку розроблено індивідуальний пакет заходів» та свої специфічні заходи вирішення проблеми. 

У п'ятницю в США розпочнеться перший раунд відкликання автомобілів з дизельними двигунами зі встановленим в них устаткуванням, яке повинне було обманювати екологічні служби. Відкличуть перші 500 тис. автомашин. 

Всього, як повідомляв Укрінформ, маніпуляцій зазнали, як визнали самі виробники, не менше 11 млн автомобілів. США першими висунули претензії провідному німецькому автовиробникові, погрожуючи мільйонними штрафами. Нещодавно до тих, хто вимагатиме «сатисфакції», приєдналися і австралійці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-