Журналісти розсекретили мільярдні статки доньки Путіна

Журналісти розсекретили мільярдні статки доньки Путіна

Укрінформ
Журналісти отримали підтвердження того, що донька президента Росії Володимира Путіна 29-річна Катерина має прізвище Тихонова і володіє мільярдними статками.

Про це повідомляє Reuters.

"Статки Кирила (Шаламова, який має стосунки з донькою Путіна - ред.) і Катерини як чоловіка і дружини становили б близько двох мільярдів доларів, згідно з оцінками, отриманими від фінансових аналітиків. Ці статки в основному базуються на великій частці у великій газовій і нафтохімічній компанії, яку Кирило отримав від Геннадія Тимченка, ще одного давнього друга Путіна", - йдеться в журналістському розслідування агентства.

Про те, що донька президента РФ Володимира Путіна Катерина має прізвище Тихонова, розповів в інтерв'ю агентству заступник голови ради директорів "Газпромбанку" Андрій Акімов. Він також сказав, що не раз зустрічався з нею як відносно недавно, так і коли Катерина була ще дитиною.

У розслідуванні агентства йдеться, що 29-річна Тихонова знаходиться у стосунках з Кирилом Шаламовим, сином великого акціонера банку "Росія" Миколи Шаламова. За відомостями Reuters, у Тихонової і Шаламова є вілла на узбережжі у французькому Біарриці вартістю 3,7 млн дол.

Про те, що донькою Володимира Путіна є директор фонду «Іннопрактика» Катерина Тихонова, вперше з неофіційних джерел стало відомо в січні 2015 року. Офіційного підтвердження цих відомостей досі не надходило.

Foto: Paweł Dudzik / East News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-