Оприлюднили перші висновки з інформації

Оприлюднили перші висновки з інформації "чорних скриньок" А321

Укрінформ
Бортовий параметричний реєстратор літака A321 російської авіакомпанії Metrojet, що розбився в Єгипті, припинив запис у польоті в процесі набору висоти на ешелоні 308 (9400 метрів).

Про це повідомляє Міждержавний авіаційний комітет в опублікованому попередньому аналізі інформації, отриманої в результаті розслідування авіакатастрофи A321.

«Бортовий параметричний реєстратор припинив запис у польоті в процесі набору висоти на ешелоні 308 (9,4 км). До цього моменту політ проходив у штатному режимі, інформації про відмову систем і агрегатів літака зареєстровано не було» — повідомляє МАК за підсумками попереднього аналізу скопійованої і розшифрованої інформації бортових параметричного (FDR) і звукового (CVR) реєстраторів.

Комісія з розслідування, в яку входять представники Єгипту, МАК, Франції, Німеччини, а також Ірландії продовжує здійснювати збір та огляд фрагментів конструкції повітряного судна.

«Фрагменти літака виявлені на ділянці місцевості завдовжки понад 13 кілометрів», - повідомляє МАК.

Нагадаємо, російський літак A321 компанії Metrojet потрапив в аварію над Синайським півостровом 31 жовтня. В результаті катастрофи загинули 224 людини, які летіли з Шарм-ель-Шейха. Серед загиблих було четверо громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-