У Берліні здивовані: ОБСЄ поквапилася заявити про ще одну «нормандську» зустріч

У Берліні здивовані: ОБСЄ поквапилася заявити про ще одну «нормандську» зустріч

Укрінформ
У Берліні поки що не можуть підтвердити зустріч міністрів закордонних справ «нормандського формату» 6 листопада в німецькій столиці.

Про це в середу заявив на прес-конференції офіційний представник МЗС ФРН Мартін Шефер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я зараз не можу підтвердити те, що було заявлено вчора (про зустріч 6 листопада у Берліні)», - сказав Шефер, додавши, що був «трохи здивований» анонсом її з боку ОБСЄ, яка, по суті, не організовує такі зустрічі.

Шефер при цьому наголосив, що переговори в «нормандському форматі» ведуться дуже інтенсивно для виконання Мінських домовленостей, контакти на різних рівнях, у тому числі і між главами МЗС, здійснюються щодня. «Проте говорити, чи відбудеться зустріч 6 листопада чи в іншу дату, у Берліні або в іншому місці на рівні міністрів закордонних справ, ще дуже зарано», - сказав дипломат.

Як раніше повідомлялося, напередодні спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдик заявив, що міністри закордонних справ України, Німеччини, Франції і Росії проведуть зустріч 6 листопада у Берліні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-