У будинку екс-прем’єра Молдови знайшли зброю

У будинку екс-прем’єра Молдови знайшли зброю

Укрінформ
У ході додаткових обшуків у будинку у заарештованого за корупцію екс-прем’єра Молдови Влада Філата виявлені ексклюзивні швейцарські годинники, зброя і боєприпаси до неї а також банківські картки.

Про це поінформували у прес-службі генеральної прокуратури Молдови, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у РМ.

«У ході обшуків, проведених у двох будинках, що належать екс-прем’єру Молдови Владу Філату, співробітники прокуратури і національного Центру з боротьби з корупцією виявили банківські картки, ексклюзивні швейцарські годинники марок Patek Philippe, Vacheron, значну кількість  одиниць зброї і боєприпасів до неї, інформаційну техніку і карти пам'яті», - зазначається у повідомленні.

У даний час слідчі перевіряють проходження грошей за банківськими картками, походження зброї і достовірність посвідчень на дозвіл їх носіння.

Прокуратура поки що не оприлюднила дані про вартість знайдених у будинку у екс-премєра швейцарських годинників, проте відомо, що найдешевша модель Patek Philippe коштує від 21 тисячі євро, тоді як вартість ексклюзивного годинника Vacheron може досягти 364 тисяч євро.

Нагадаємо: на минулому тижні колишнього прем'єр-міністра Молдови Влада Філата було заарештовано по обвинуваченню у корупції і отриманні вигоди з впливу. Прокуратура перевіряє також, чи причетний колишній керівник уряду до розкрадання більш як мільярда доларів з банківської системи Молдови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-