"Кишинівський майдан" перейшов до плану "Б"

Укрінформ
Приблизно о першій ночі з п'ятниці на суботу навпроти парламенту Молдови соціалісти і прихильники "Нашої партії" розбили додаткові намети прямо на проїжджій частині - бульвар Штефана чел Маре, де раніше розгорнулося Містечко Перемоги.

Про це повідомляє видання Блокнот.

Протягом всього декількох хвилин намети розтягнулися на два квартали головної дорожньої артерії столиці.

"Перший етап плану "Б" в дії. Перекрили центральний проспект (відповідно до законодавства). Далі - більше", - написав на своїй сторінці у Фейсбуці лідер ПСРМ Ігор Додон.

"До нас приєдналися ще сотні людей. В ніч з п'ятниці на суботу встановили намети на проїжджій частині Штефана чел Маре між парламентом і президентурою. Тому що топтати газони було б не дуже культурно", - зазначив Ренато Усатий.

Нагадаємо, вчора, 2 жовтня, закінчився ультиматум, який соціалісти і "Наша партія" висунули Ніколає Тімофті. Оскільки він так і не підписав заяву про свою відставку, протестувальники вирішили перейти до наступного етапу протестних дій, про що було обіцяно раніше.

Як повідомлялося, в неділю в Кишиневі пройшов багатотисячний антиурядовий мітинг, організований Партією соціалістів (ПСРМ) і політичною силою "Наша партія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-