У Придністров'ї побоюються участі громадян в протестах у Кишиневі

У Придністров'ї побоюються участі громадян в протестах у Кишиневі

Укрінформ
Комітет державної безпеки невизнаного Придністров'я рекомендує громадянам регіону утриматися від участі в масових акціях протесту, які тривають у столиці Молдови - Кишиневі.

Про це повідомили в прес-службі відомства, передає власний кореспондент Укрінформу у Молдові.

«Комітет державної безпеки ПМР рекомендує громадянам утриматися від участі в масових акціях на території Молдови, і не виїжджати у м.Кишинів щоб уникнути можливих провокацій», йдеться в повідомленні.

Рекомендації обґрунтовані тим, що «за інформацією КДБ, останнім часом з боку різних політичних сил Республіки Молдова почастішали спроби залучення громадян Придністров'я до участі в протестних акціях в Молдові».

Нагадаємо, з 6 вересня в Кишиневі проходять безстрокові акції протесту проти влади Молдови. Одна з них організована Громадянською платформою «Гідність і правда», а інша - прихильниками і членами Партії соціалістів і проросійської «Нашої партією».

Головні вимоги протестувальників - відставка керівництва країни і проведення дострокових парламентських виборів.

Мітингувальниками в центрі Кишинева утворені і два наметових містечка. Містечко «Переваги і правди» розташувався на центральній площі молдавської столиці, а соціалісти і представники «Нашої партії» розмістили свої намети у сквері перед парламентом.

У мітингу, який выдбувся у столиці 27 вересня, взяли участь близько 50 тис. громадян. Черговий мітинг протесту запланований на неділю, 4 жовтня. Його проведе Громадянська платформа «Гідність і правда».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-