Росія відправить в Сирію 1,5 тисячі кадрових військових – ЗМІ

Росія відправить в Сирію 1,5 тисячі кадрових військових – ЗМІ

Укрінформ
В операції в Сирії Росія використовуватиме лише офіцерів, рядових і сержантів контрактної служби.

Загальна чисельність російського військового персоналу, який може бути задіяний в Сирії, включаючи нанесення авіаударів і доставку військової техніки для сирійської армії, становить близько 1500 осіб, повідомило «Ведомостям» джерело, близьке до Міністерства оборони.

Керівник Союзу комітетів солдатських матерів Валентина Мєльнікова нагадала виданню, що контрактники мають право відмовитися від «закордонного відрядження». Однак, за її словами, відмови, ймовірно, будуть поодинокими: «За ці місця будуть битися через великі виплати за відрядження».

Уряд Росії ухвалив постанову «Про розмір та порядок виплати добових в іноземній валюті та надбавок до добових в іноземній валюті при службових відрядженнях на території іноземних держав працівників, які уклали трудовий договір про роботу в федеральних державних органах, працівників державних позабюджетних фондів Російської Федерації, федеральних державних установ», нагадують «Ведомости». 

У додатку до цієї постанови прописаний розмір добових для відряджених до 193 країн світу. Згідно з цим документом в Сирії офіцери отримуватимуть понад звичайне грошове забезпечення $62 в день, солдати — $43.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-