Топ-10 найпривабливіших пляжів світу

Найкращі узбережжя світу було визначено завдяки технології eye-tracking.

Про це повідомляє видання The National, передає Укрінформ

Туристична компанія Kuoni провела нове дослідження, яке показало найкрасивіші узбережжя світу. Це вдалось визначити завдяки технології eye-tracking (окулографія), яка використовується в когнітивній психології, нейромаркетингу, нейромедичних дослідженнях, спорті, туризмі, освіті, науці тощо.

Перше місце посів  пляж на острові Ніяма, Мальдіви. Це приватний острів-готель, а точніше  2 острови (Play и Chill),  які з’єднані між собою місточком. На території розташований лише один готель, який називають NIYAMA PRIVATE ISLANDS - курорт на двох островах.

Дубайський пляж Аль-Суфух названо другим за привабливістю узбережжям у світі. Він також відомий як Secret Beach або Black Palace Beach. З одного боку – фантастичні краєвиди на океан, з іншого – на могутні будівлі Дубай. «Це ідеальне місце, щоб спостерігати за заходом або сходом сонця», - йдеться у звіті дослідження.

Третім у списку став пляж Бай-Сао на острові Фукуок у В‘єтнамі. Це ідеальне місце для сімейного відпочинку,  бо глибина росте повільно - спуск пологий. Пісок дуже дрібний, білого кольору, а вода дуже чиста  з бірюзовим відтінком.

Читайте також: Відпочинок на Мальдівах: 5 зауважень мандрівниці

10 найпривабливіших пляжів світу:

1. Пляж на приватному острові Ніяма, Мальдіви;

2. Пляж Аль-Суфух, Дубай, ОАЕ;

3. Бай-Сао, Фукуок, В'єтнам;

4. Мис Драстіс, Корфу, Греція;

5. Пенсакола-Біч, Флорида, США;

6. Бамбург-Біч, Нортумберленд, Великобританія;

7. Пляж Нумана-Альта, Італія;

8. Рейлі-Біч, Крабі, Таїланд;

9. Убережжя На Палі, Кауаї, Гаваї, США;

10. Білий пляж Боракай, Філіппіни.

Фото: Kuoni