Сенат США продовжить роботу замість канікул, щоб розблокувати допомогу Україні

Верхня палата американського Конгресу, яка мала піти на різдвяні канікули вже цього тижня, продовжить свою роботу з наступного понеділка, щоби добитися компромісів у переговорах по міграційній реформі та розблокувати рішення з допомогою Україні.

Про це заявив у четвер під час виступу в залі Сенату лідер більшості демократ Чак Шумер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«До відома всіх сенаторів, коли ми закінчимо роботу сьогодні, Сенат повернеться до роботи в понеділок. Це дасть учасникам переговорів з Білого дому, демократам і республіканцям Сенату час попрацювати впродовж вихідних, щоби спробувати досягти рамкової угоди», - наголосив Шумер.

Він підкреслив, що члени Сенату мають бути готовими до голосування за масштабний законопроєкт, який містить додаткову допомогу Україні, а також Ізраїлю і Тайваню.

Читайте також: Конгрес США остаточно схвалив оборонний бюджет із $300 мільйонами для України

Як повідомляв Укрінформ, у верхній палаті американського Конгресу тривають міжпартійні переговори щодо імміграційної реформи, на якій наполягають республіканці, щоби розблокувати законопроєкт з мільярдною зовнішньою допомогою.