Глава уряду Ічкерії закликав народи Кавказу зривати мобілізацію в росії

Глава уряду Чеченської Республіки Ічкерія (ЧРІ) Ахмед Закаєв закликав народи Північного Кавказу зривати мобілізацію до російської армії на війну проти України. Закаєв закликав усі поневолені народи Кавказу об'єднатися у боротьбі проти російських загарбників.

Про це йдеться у зверненні глави уряду ЧРІ до річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну, опублікованому державним інформаційним агентством "Чеченпрес", передає Укрінформ.

Як зазначив Закаєв у зверненні від імені уряду та Збройних Сил ЧРІ, у чеченського народу лише одна мета – “знищити російських нацистів і всі сліди нацистського режиму”. Відтак, як запевнив глава уряду ЧРІ, чеченці разом з українцями боротимуться за звільнення народів “від російського нацизму і її гніту”.

“Ми звертаємося до братніх народів Північного Кавказу із закликом дотримуватися такого ж курсу й усіляко саботувати примусову мобілізацію на війну в Україні”,- підкреслив глава уряду ЧРІ.

Він також закликав народи Кавказу спільно боротися проти російської колонізації Північного Кавказу, за визволення регіону від російського ярма.
Читайте також: Рада визнала Ічкерію тимчасово окупованою російською федерацією

24 лютого минув рік, як війська рф вдерлися на територію України. Український народ, його збройні сили мужньо протистоять ворогу.