Московські депутати звернулися до путіна з вимогою відставки

Рада муніципальних депутатів московського округу «Ломоносівський» звернулися до президента росії володимира путіна з вимогою піти у відставку. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на офіційному сайті округу.

У своєму зверненні депутати підкреслюють, що агресивна риторика путіна та його підлеглих відкинула росію в епоху холодної війни, що подвоєння ВВП не відбулося, мінімальна зарплата не зросла до заявлених показників, з росії масово їдуть розумні та працездатні люди, а обіцяної стабільності взагалі немає.

Читайте також: Після капітуляції росію чекає «Нюрнберг» і парад суверенітетів – Резніков

У зв'язку з цим Рада московського округу просить президента залишити посаду, яку він обіймає. "Ваші погляди, ваша модель управління безнадійно застаріли та перешкоджають розвитку росії та її людського потенціалу", - пишуть муніципальні депутати.

Також депутати Ломоносівського округу звернулися до мера москви сергія собяніна. У їхньому зверненні йдеться, що у москві фактично не працює система місцевого самоврядування, а на районному рівні склалося двовладдя, яке гальмує будь-які ініціативи місцевих мешканців та їхніх представників.

Читайте також: Наступник путіна шукатиме можливість витягнути рф із прірви - Резніков

Як повідомлялося, 7 вересня депутати муніципальної освіти «Смольнінське» в Петербурзі опублікували прохання до державної думи росії звинуватити володимира путіну в державній зраді та вимагати зняття його з посади. Петербурзькі депутати вважають, що рішення путіна про початок вторгнення російської армії на територію України завдає шкоди безпеці росії та її громадян.

9 вересня депутати, які підписали звернення, були викликані до поліції, на них складено протоколи за статтею про дискредитацію російської армії.