У Нідерландах ветеринари надали допомогу 300 домашнім тваринам українських біженців

Нідерландські ветеринари надали допомогу 300 домашнім улюбленцям українців, які через війну були вимушені покинути власні домівки в Україні.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на NOS.

“Нідерландські ветеринари, що входять до фонду “Допомога тваринам з України”, загалом надали допомогу близько 300 домашнім тваринам. Українські біженці можуть безкоштовно лікувати своїх улюбленців через фонд”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що витрати на допомогу домашнім тваринам оплачуються з пожертвувань, які отримує фонд. Наразі вже отримано близько 100 тисяч євро.

Читайте також: У Нідерландах відбувся концерт-мітинг на підтримку України

Нагадаємо: 24 лютого 2022 року росія напала на Україну, почала масовані бомбардування мирних міст та селищ. російські війська розв’язали масовий терор на тимчасово окупованих територіях.

Збройні Сили України та Сили територіальної оборони чинять запеклий опір російським загарбникам та завдають їм величезних втрат. На боротьбу з агресором піднявся й весь український народ.

Читайте також: В ОБСЄ представили першу міжнародну доповідь з документуванням воєнних злочинів рф

Європейський Союз вжив вже п’ять пакетів економічних та особистих санкцій проти російської федерації, що спрямовані на обмеження можливостей кремлівської «машини війни» до продовження війни.