В Австрії кількість випадків коронавірусу зросла до рівня минулого року

В Австрії рівень поширення коронавірусної інфекції вже перевищив показник весняної хвилі цього року – більше лише було під час пандемічної хвилі у листопаді 2020 року.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Австрії.

Згідно з даними МВС Австрії, за минулу добу у республіці виявлено 4 248 нових захворювань на COVID-19. Наразі у лікарнях країни знаходяться 1289 COVID-хворих, з яких 265 пацієнтів – у відділеннях інтенсивної терапії.

Протягом позаминулої доби в республіці було виявлено ще більше нових заражень коронавірусом – 4406 випадків.

Як свідчить опублікована на сайті ORF статистика лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19, зараз в країні щодня виявляють більше COVID-хворих, ніж у березні-квітні цього року, коли кількість нових інфікувань за день піднімалося до майже 3700 випадків.

Більший рівень поширення коронавірусної інфекції протягом усієї пандемії був лише у листопаді 2020 року. Тоді на пік хвилі припав на 11 листопада, коли за день було виявлено 7 428 нових випадків зараження коронавірусом.

Читайте також: Майже пів сотні італійців захворіли після акцій проти COVID-сертифікати

Спочатку пандемії в країні з населення майже 9 млн осіб зафіксовано понад 813 тис. випадків захворювання на COVID-19, померли 11,3 тис. людей.

Як відомо, в Україні за минулу добу, 27 жовтня, виявили 26 071 випадок коронавірусної хвороби COVID-19.