У Нідерландах ураган завдав збитків на 37 мільйонів євро

Через сильні зливи та потужний вітер найбільше постраждало нідерландське місто Леерсум. 

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на NOS, шкода, завдана негодою одразу в кількох містах країни, оцінюється у приблизно 37 мільйонів євро.

“Нідерландська асоціація страховиків оцінює збитки, завдані ураганом минулого місяця, приблизно в 37 мільйонів євро. Потужний вітер та сильні зливи пройшли над частиною Нідерландів”, - йдеться у повідомленні.

Зокрема зазначається, що найбільше постраждав Леерсум. У місті цілі будинки стали непридатними для життя. За оцінками, збиток становив 7,3 мільйона євро. У місті Хогевін через погану погоду було завдано збитків 3,9 мільйона євро, а в Бергені та Алкмарі - відповідно 2,5 та 2,2 мільйона євро. Більша частина була затребувана через страхування приватного житла, що близько 25 мільйонів євро. Також вимоги були пред'явлені щодо застрахованих автомобілів на 9 мільйонів євро.

Читайте також: Індію накрив іще один смертоносний циклон - хвилі завбільшки з автобус

А ще було завдано великої шкоди комунальному майну, теплицям, а також повалені дерева, понівечений громадський транспорт.

Варто зазначити, що, наприклад, у 2016 році після екстремальних погодних умов у Нідерландах надійшло понад 100 000 повідомлень про пошкодження, а збитки становили щонайменше 600 мільйонів євро.

Фото: NOS