Джуліані наполягає на розслідуванні проти Байдена після процесу імпічменту Трампа

Колишній особистий адвокат Дональда Трампа Руді Джуліані заявив, що президент не повинен відмовлятися від ідеї провести розслідування в Україні проти Джо Байдена — навіть після завершення судового процесу з імпічменту в Сенаті.

Про це Джуліані заявив у інтерв'ю радіо NPR.

"Абсолютно, на 100%. Я не бачу жодних проблем, якщо він зробить це. Насправді, було би проблемним, якби він не зробив цього", - відповів Джуліані на запитання, чи має президент США ініціювати розслідування проти родини Джо Байдена.

Читайте також: Трамп мав плани щодо розслідування в Україні проти Байдена ще в травні - NYT

При цьому, ексадвокат Трампа підкреслив, що колишній віцепрезидент США може уникнути відповідальності за те, що "продавав" США.

Водночас, Джуліані підкреслив, що вважає "перекрученою" ситуацію щодо України в процесі імпічменту. Він наголосив, що розслідування проти Байденів має бути проведено на рівні урядів двох держав, інакше це стане одним із прикладів корупції в історії Сполучених Штатів.

Читайте також: Республіканці заздалегідь погрожують Байдену імпічментом

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп обговорював можливість провести розслідування в Україні проти його опонента на виборах Джо Байдена ще на початку травня минулого року.