У Канаді вчетверте за тиждень пограбували банк

Столицею найсхіднішої канадської провінції Ньюфаундленд і Лабрадор, містом Сейнт Джонс, прокотилася серія пограбувань банків.

Як пише канадський суспільний мовник CBC News, протягом минулого тижня у місті було скоєно чотири пограбування, при чому усі - із застосуванням важкої будівельної техніки.

У ніч на неділю грабіжники спробували за допомогою навантажувача отримати доступ до банкомата одного з великих канадських банків “ВМО”. Важку техніку вони залишили поблизу місця злочину у східній частині міста. Правоохоронці, які прибули після тривоги, змогли виявити автомобіль, на якому намагалися втекти злодії. Унаслідок спецоперації було затримано двох місцевих чоловіків.

Читайте також: В Італії злочинці екскаваторами "відкрили" інкасаторську машину

Однак, у поліції не повідомляють, чи причетні вони до інших подібних пограбувань, що трапилися минулого тижня у місті.

Так, у п’ятницю трактор було використано для пограбування відділення “Scotiabank”. У понеділок злодії екскаватором вибили чотири вікна та викрали банкомат із магазину “Sobeys”. А за день до того навантажувачем було пробито стіну “TD Bank”.

Читайте також: На Херсонщині затримали одного із учасників нападу на будинок голови РДА

Сума завданих фінансовим установам збитків ще не підрахована, але користувачі соцмереж жартують, що скоро усі банки в місті, населення якого трохи перевищує 100 тисяч осіб, будуть закриті на ремонт.