На Херсонщині затримали одного із учасників нападу на будинок голови РДА

На Херсонщині затримали одного із учасників нападу на будинок голови РДА

Укрінформ
На Херсонщині поліція затримала одного із учасників нападу на будинок голови Генічеської районної державної адміністрації Олександра Воробйова у лютому 2018 року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно оприлюдненої у вівторок, 8 січня, інформації поліції Херсонщини, в Генічеську заарештовані троє зловмисників, які на початку січня 2019 року скоїли розбійний напад на продуктовий магазин в одному із сіл Генічеського району. Поліцейські затримали нападників через дві години після грабежу.

"Під час проведення подальших слідчих дій працівники Генічеського відділу поліції з'ясували, що один із затриманих причетний до пограбування будинку жителя села Стрілкове, яке сталося у лютому минулого року. Тоді 32-річний зловмисник, тричі судимий за майнові злочини, забрав зброю та патрони до неї. Оперативники провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта і вилучили речові докази, які вказують на його причетність до грабежу", - повідомив відділ комунікації ГУ Національної поліції в області.

Як стало відомо кореспонденту Укрінформу з інших поінформованих джерел, даний громадянин підозрюється у розбійному нападі на розташований на Арабатській Стрілці Генічеського району у селі Стрілкове будинок голови Генічеської райдержадміністрації Олександра Воробйова. Напад було здійснено 9 лютого 2018 року близько 13.00. Тоді група невідомих осіб у балаклавах проникла у будинок, проте їм "сплутала карти" охорона, яка знаходилась там. Розпочалася бійка нападників з охороною. Погрожуючи предметами, схожими на зброю, зловмисникам вдалося тоді втекти. На час нападу голови РДА в будинку не було.

Село Стрілкове знаходиться неподалік адмінмежі з анексованим Росією Кримом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-