Німецького соцпрацівника звинувачують у шести вбивствах

У Німеччині працівника сфери надання послуг літнім і немічним звинувачують у декількох вбивствах і замахах.

Про це повідомляє Focus.

«Заарештованому в Мюнхені на початку року соціальному помічникові ставлять підозру в шести вбивствах. Ордер на арешт цієї людини також включає заяву про три епізоди замаху на вбивство і три - нанесення тяжких тілесних ушкоджень», - йдеться в повідомленні.

36-річний обвинувачений, уроженець Польщі, зізнався, що давав інсулін своїм підопічним, але заперечує, що вбивав. Поліція ж вважає, що він вчинив три вбивства у Баварії, а також по одному в Шлезвіг-Гольштейні, Баден-Вюртемберзі і Нижній Саксонії.

Раніше йому вже пред'являли звинувачення у вбивстві 87-річного пацієнта в передмісті Оттобрунн і 84-річного - в районі Кітцінгена. Всього ця людина працювала в 67 місцях в Німеччині.

Читайте також: У Німеччині колишній медбрат зізнався у вбивстві 100 пацієнтів

Як відомо, в Німеччині зараз також слухається справа наймасовішого серійного вбивці в післявоєнній історії Німеччини - медбрата Нільса Хегеля. 41-річний Хегель, працюючи в клініках Ольденбурга і Дельменхорста, впродовж 6 років застосовував лікарські засоби з тим, щоб викликати у пацієнтів зупинку серця, після чого намагався реанімувати їх. Як мінімум 106 осіб не пережили таких експериментів. Вік жертв медпрацівника - від 34 до 96 років. Хегель у 2008 році вже був засуджений довічно за вбивство 6 людей.