У парламенті Британії стверджують, що уряд недооцінює загрозу з боку РФ

У парламенті Великої Британії вважають, що уряд недостатньо серйозно ставиться до загрози з боку РФ у сфері інформаційної безпеки.

Про це повідомляє Associated Press.

«Керівник впливового парламентського комітету Британії стверджує, що уряд недооцінює серйозну загрозу, що становить Росія», - йдеться у повідомленні.

Голова комітету Палати громад британського парламенту з культури, преси та спорту Даміан Коллінз вважає, що уряд не розглядає загрозу у сфері інформаційної безпеки як важливе питання. Він дорікнув у вівторок уряду, що той повністю схвалив лише три рекомендації комітету з 42. Зауваження з'явилися через три місяці після того, як впливовий парламентський медійний комітет попередив про ризики в інформаційній сфері через маніпулювання інформацією.

Читайте також: Угода щодо Brexit готова на 95 відсотків — Мей

«Країна повинна побачити більш скоординований підхід уряду щодо боротьби з кампаніями дезінформації, організованими російськими агентствами, що прагнуть зруйнувати основу нашої демократії», - додав парламентарій.

Як повідомлялось раніше, голова комітету Палати громад британського парламенту з культури, преси та спорту Даміан Коллінз заявив, що обсяг дезінформації, що поширюють через інтернет, зростає так швидко, що фейкові новини починають витісняти реальні.