Роналду звинуватили у згвалтуванні - Der Spiegel

Американка Кетрін Майоргі звинуватила нападника туринського «Ювентусу» та збірної Португалії Кріштіану Роналду в згвалтуванні.

Про це 34-річна жінка повідомила в інтерв’ю Der Spiegel, яке вийшло 28 вересня.

Майоргі у 2009 році працювала моделлю. З Роналду та його компанією познайомилась у клубі, де він запросив Кетрін на вечірку до пентхаусу в готелі Palms Casino Resort. У номері всі вирішили залізти у джакузі, але Майоргі пішла у ванну, аби перевдягнутися. За її словами, саме там Роналду почав домагатися її.

Жінка розповідає, що потім футболіст затягнув її у спальну і згвалтував. За словами Кетрін, після цього він став вибачатися і сказав, що він «добра людина, але на 99%».

Читайте також: Наставник "Наполі" дуже радий, що Роналду перебрався в Італію

Через деякий час жінка звернулася до адвоката: той порадив Кетрін врегулювати справу у позасудовому порядку, аби її ім’я не з’явилося у пресі.

Після переговорів з юристами Роналду жінка отримала 375 тисяч доларів, але дала зобов’язання ніколи ні з ким не обговорювати те, що сталося.

Після публікації матеріалу Der Spiegel адвокати Роналду заявили, що футболіст подасть до суду на Der Spiegel і буде вимагати компенсацію моральної шкоди.

Сам футболіст під час трансляції в Instagram також відкинув усі обвинувачення.

«Це брехня. Вона хоче прославитися. Такі ситуації — частина моєї роботи», — сказав він.