У Мексиці вбили 11 людей, які зібралися на перегляд матчу ЧС-2018

На півночі Мексики у місті Сьюдад-Хуарес унаслідок перестрілок минулої доби загинуло щонайменше 14 осіб, причому у двох випадках напади скоєно проти людей, що зібралися дивитися матч чемпіонату світу з футболу.

Про це повідомляє AFP із посиланням на мексиканську поліцію.

"Внаслідок трьох перестрілок у суботу на півночі Мексиці у місті Сьюдад-Хуарес загинули щонайменше 14 осіб", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили правоохоронці, на півдні міста чоловік відкрив вогонь по вісьмох уболівальниках, які зібралися дитивися футбольний матч між командами Мексики й Південної Кореєї на чемпіонаті світу. Внаслідок атаки шестеро людей загинули, а ще двоє дістали поранення.

Читайте також: У Росії задимився літак з перуанськими уболівальниками

За словами очевидців, майже одночасно у сусідньому районі п'ятеро чоловіків, які також зібралися для перегляду футболу біля перукарні, були вбиті групою людей, що приїхали на синьому мікроавтобусі.

За кілька годин до цих атак трьох чоловіків викрали з вечірки і застрелили.

Місто Сьюдад-Хуарес зажило сумної слави через війни між наркокартелями.

Як повідомляє AFP, у червні тут було вбито загалом 128 людей.

У країні від часу оголошення у 2006 році мексиканським урядом наступу проти наркоторгівців загинули більше 200 тисяч людей. Однак, незрозуміло, скільки загиблих мають стосунок до організованої злочинності.