Трамп каже, що легко знайде адвокатів для "російської" справи

Президент США Дональд Трамп заявив, що не відчуває дефіциту для найму адвокатів чи юридичних фірм для його захисту у справі,, розслідування в якій веде спецпрокурор Роберт Мюллер.

Про це він написав у серії Twitter-повідомлень у неділю, передає Укрінформ.

"Багато адвокатів та провідних юридичних фірм хочуть представляти мої інтереси у російській справі... Не вірте повідомленням "фейкових новин" про те, що важко знайти адвоката, який взявся би за це. Адвокати ніколи не відмовлятимуться від популярності й можливості заробити, хоча деякі мають суперечливі відчуття", - зазначив президент США в одному із дописів у Twitter.

Продовжуючи, він підкреслив: "Проблема полягає в тому, що новому адвокату або юридичній фірмі знадобиться кілька місяців, аби набрати обертів (хоча би за тієї причини, щоб їм заплатили побільше), що є несправедливим для нашої великої країни", - наголосив Трамп.

Крім того, він висловив задоволення своєю нинішньою командою юристів. "До того ж, не було змови з Росією, крім як у брехливої Гілларі та демократів!" - стверджує президент США.

Нагадаємо, розслідування спецпрокурора Мюллера триває протягом кількох місяців. Він уже добився визнання провини від кількох високопоставлених представників штабу Трампа. Ще один – Пол Манафорт оскаржує звинувачення проти нього в суді. 

Читайте також: Трамп готується вислати десятки російських дипломатів — Bloomberg

Крім того, на початку року американський суд виніс офіційні звинувачення 13 фізичним і трьом юридичним особам з Росії, які були замішані у втручанні в президентські вибори в США.