Суд США відхилив прохання Манафорта змінити умови застави

Федеральний суд США, який веде справу проти Пола Манафорта, не прийняв його пропозиції змінити умови застави в рамках процесу, порахувавши її незадовільною.

Про це повідомило в четвер американське інформагентство Reuters.

"Колишній менеджер кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт програв у четвер в суді, намагаючись змінити умови застави", - зауважується в повідомленні.

При цьому уточнюється, що Манафорт пропонував додаткові об'єкти приватної власності в якості застави для зміни умов його досудового утримання, що федеральний суддя назвала "незадовільною" пропозицією. Це означає, що колишній менеджер президентської кампанії Трампа перебуватиме під домашнім арештом, зазначає видання.

Читайте також: Проти Манафорта і Гейтса висунуті нові звинувачення – ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні минулого року Полу Манафорту і його партнеру Ричарду Гейтсу були висунуті офіційні звинувачення офісом спецпрокурора Роберта Мюллера, який розслідує можливу змову кампанії Трампа з Росією. Зокрема, обидва фігуранти підозрюються у змові проти Сполучених Штатів, змові з метою відмивання грошей, ігноруванні законом про реєстрацію в якості іноземних агентів, хибних твердженнях у рамках FARA (закону про реєстрацію іноземних агентів). Крім того, їм були висунуті звинувачення по семи інших пунктах щодо неподання декларацій про фінансові рахунки в іноземних банках.