Тоні Блер підтвердив, що працює над скасуванням Brexit

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Тоні Блер підтвердив, що намагається скасувати процес виходу країни з Євросоюзу.

Про це повідомляє The Telegraph

"Це оборотний процес. Це (Brexit - Ред.) ще не відбулося, поки що не відбулося. Коли факти змінюються, я думаю, що люди мають право змінити свою думку", - сказав Блер. 

Відповідаючи на запитання, чи його мета щодо Brexit полягає у тому, щоб змінити цей процес, Блер відповів: "Так, саме так".

Екс-прем'єр напередодні заявив, що намагається зупинити Brexit, оскільки зроблені у межах кампанії щодо виходу з ЄС заяви, зокрема про те, що Національна служба охорони здоров'я Британії отримає додаткові 350 мільйонів фунтів стерлінгів на тиждень після виходу Британії з блоку, виявилися неправдивими.

Читайте також: Brexit: Туск поставив подальші переговори у залежність від Ірландії

Колишній прем'єр-міністр переконаний, що мета уряду у переговорах щодо Brexit не буде досягнута, оскільки уряд хоче вийти з єдиного ринку, але зберегти всі переваги, - і виборці можуть змінити свою думку.

Блер застеріг, що Європейський Союз не може дозволити продовження вільного потоку товарів через ірландський кордон, якщо Британія буде за межами єдиного ринку та митного союзу.