Трамп вважає "дурнями" всіх, хто критикує його за довіру Путіну

Президент США Дональд Трамп відреагував на критику, яка обрушилась на нього після заяви про повну довіру з його боку запевненням російського президента у невтручанні РФ у внутрішні справи США.

Про це глава Білого дому написав на своїй офіційній сторінці в Твітері, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Коли всі ненависники та дурні навколо усвідомлять, що хороші відносини з Росією - це гарно, а не погано?" - написав американський лідер.

Він підкреслив, що така політика шкодить Сполученим Штатам.

"Я хочу розв'язати проблеми Північної Кореї, Сирії, України, тероризму, і Росія може дуже допомогти!"- підсумував Трамп.

Як повідомляв Укрінформ, Дональд Трамп і Володимир Путін в суботу провели коротку зустріч, обговоривши ряд питань зовнішньої політики. При цьому, президент США під час зустрічі з журналістами заявив, що повністю довіряє російському лідеру, коли той стверджує, що Кремль не втручався у президентські вибори в США.

"Щоразу, коли ми з ним (з Путіним – ред.) бачимось, він каже: "Я цього не робив". І я дійсно вірю, коли він мені це говорить, що так воно і є", - заявив журналістам президент США. 

Читайте також: ЦРУ про заяву Трампа: Нічого не змінилося, Росія втручалася у вибори в США

Це висловлювання викликало хвилю критики на адресу президента Трампа. Зокрема, в ЦРУ підтвердили висновки щодо злочинної активності російських спецслужб в США під час виборів. Впливовий сенатор США Джон Маккейн назвав таку позицію президента "загрозою національній безпеці" США.