Білий дім: Трамп не має намірів перешкоджати розслідуванню спецпрокурора

В адміністрації президента США Дональда Трампа стверджують, що попри інформацію в ЗМІ про бажання Трампа усунути спецпрокурора Роберта Мюллера від розслідування по Росії, сам президент хоче, щоб слідство довело свою роботу до кінця.

Про це заявила в п'ятницю під час брифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Сара Сандерс, яка замінила на цій посаді Шона Спайсера, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент не має абсолютно жодного відношення до тих тверджень, які прозвучали",- зауважила Сандерс у відповідь на запитання про інформацію ЗМІ, що в Білому домі шукають конфлікти інтересів спецпрокурора Мюллера і його розслідування по Росії.

Як підкреслила Сандерс, президент Трамп навпаки "хоче, щоб він (спецпрокурор Мюллер – ред.) завершив цей процес якомога скоріше, щоб ми вже могли відійти від всієї несерйозності речей, пов'язаних з Росією".

Читайте також: Спецпрокурор взявся за активи Трампа

Як повідомляв Укрінформ, ситуація навколо розслідування ФБР щодо діяльності Росії під час виборів у США, а також зв'язків кампанії Трампа з російським урядом останніми тижнями посилило політичне напруження в країні. При цьому найбільш критичною для нинішнього глави Білого дому стала увага спецпрокурора Роберта Мюллера до сімейного бізнесу Дональда Трампа.