В Аргентину прийшли аномальні морози, є загиблі

Щонайменше чотири людини загинули через холодний фронт, що накрив практично усю територію Аргентини. 

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на газету La Nacion.

"...Дві людини померли, заснувши на вулиці, в провінції Неукен на півдні країни, де температура повітря становить приблизно - 20. Ще одна жінка померла в провінції Місьонес на північному сході республіки, де стовпчик термометра опустився до - 5. Жертвою холодів також став житель міста Рафаела в провінції Санта-Фе, що входить в центральний регіон Аргентини. Він був знайдений у своєму домі, де температура повітря не перевищувала 1 градус", - йдеться в повідомленні.

Ще дві людини загинули від отруєння чадним газом, намагаючись зігрітися, в містах Кордова (провінція Кордова, центр) і Ла-Плата (провінція Буенос-Айрес). За даними газети, одна людина також стала жертвою холодів в місті Мар-дель-Плата (провінція Буенос-Айрес), розташованому на узбережжі Атлантичного океану. Проте, як повідомила місцева поліція, розтин показав, що у нього не було виявлено ознак переохолодження.

Липень є найхолоднішим місяцем в Аргентині, проте цього року у багатьох регіонах було зареєстровано аномальні морози. У головному гірськолижному курорті країни - місті Сан-Карлос-де-Барілоче, в неділю було зафіксована найнижча температура за всю історію спостережень - 25,4 градуса нижче нуля. В аргентинській столиці, де середня температура повітря в липні становить 11 градусів, стовпчики термометра опустилися до 0,5 градуса.

Читайте також: У Пакистані обвалився будинок, двоє загиблих

На ряд регіонів на заході країни обрушилися сильні снігопади, які порушили роботу аеропортів, пише ТАСС.