Time назвав найвпливовіших блогерів

Американський журнал Time опублікував щорічний список 25 найвпливовіших людей в інтернеті, з огляду на їх глобальний вплив на соціальні медіа та здатність очолювати стрічки новин.

Відповідний список розміщений на сторінках видання.

Одним з найвпливовіших людей у мережі Time назвало російського опозиційного політика Олексія Навального, зазначивши, що на його канал у Youtube підписалося більше мільйона користувачів.

"У країні, де практично усі ЗМІ контролюються державою, російський опозиційний активіст використовує Youtube, щоб пробити інформаційну блокаду Кремля", - зазначає видання.

У списку також опинився президент США Дональд Трамп, якого видання називає "найпопулярнішим світовим лідером у Twitter", однак зазначає, що деякі повідомлення Трампа іноді "завдають шкоди його президентству".

До списку потрапила і семирічна дівчинка із сирійського Алеппо Бана Алабед, яка стала популярною завдяки своїм повідомленням про жахи громадянської війни в Сирії.

Також у список увійшла автор гучних романів про "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг, співачки Кеті Перрі та Ріанна, американська акторка та фотомодель Кім Кардаш'ян.